8. Skazin dobrodelni tek

Sobota, 10. 6. 2023, 10.00, parkirišče podjetja Plastika Skaza v Velenju. Prijava

Skazin dobrodelni tek “Otrok otroku” – Ustvarimo boljše življenje za mlade talente!
 
Vabimo vas, da se nam pridružite na 8. Skazinem dobrodelnem teku Otrok otroku, ki se bo odvijal, v soboto, 10.6.2023 ob 10h.
 
Letos se bomo pridružili projektu Botrstvo, katerega cilj je podpora razvoju mladih talentov. Lani smo s pomočjo vaših donacij zbrali 10.300€ in letos si želimo preseči to številko. Vaše donacije bodo omogočile mladim talentom udeležbo na tekmovanjih, nakup glasbenih inštrumentov ter kritje ostalih stroškov, ki so potrebni za njihov razvoj. Letos je v projektu Botrstvo vključenih 50 nadarjenih otrok, katerih sanje in potenciali bodo izpolnjeni z vašo pomočjo. In ne pozabite, vsi prijavljeni tekači boste prejeli super majico in vrečko presenečenja na dogodku!

 

Ne zamudite te priložnosti za dobrodelnost, zabavo in nepozabno izkušnjo! Naša prireditev bo polna glasbenega razpoloženja, kulinaričnih dobrot in kreativnih delavnic. Poleg tega pripravljamo tudi različne igre in srečelov. Skratka, pričakujte ples, zabavo, dobro voljo in dobrodelnost – to je zmagovalna kombinacija, ki ji lahko dodate še več čarobnosti.
 
Skupaj lahko pomagamo mladim talentom doseči njihove cilje in se razvijati na svojih področjih zanimanja.
Zato vas vljudno vabimo, da se prijavite na spletni strani https://otrokotroku.skaza.com/.
 
S štartnino 5 €, ki jo boste plačali za sodelovanje, bodo zbrana vsa sredstva namenjena projektu Botrstvo.
 
Ne zamudite priložnosti za dobrodelnost in zabavo. 
Pridružite se tej edinstveni priložnosti, kjer bomo s tekom pokazali svoje veliko srce in pomagajte uresničiti lepo idejo ter podpreti mlade talente!
 
Zmagamo, ko si pomagamo!
Več informacij:
Tina Grošelj
T: +386 30 712 760
otrokotroku@skaza.com
 
 
 
 
 
 
(Skupno 38 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Nerazvrščeno. Zaznamek za trajno povezavo.