Proteus, biologija

V petek, 2. decembra 2016, je na naši šoli potekalo državno tekmovanje iz znanja biologije za Proteusova priznanja. Tema letošnjega tekmovanja so bile INVAZIVNE TUJERODNE RASTLINSKE IN ŽIVALSKE VRSTE.

Iz naše šole se je tekmovanja udeležilo 9 učencev, in sicer Neli Goršek in Anže Goršek iz 9. c, Lea Balant, Jure Kotnik, Tim Jevšenak, Blaž Mežnar in Lucija Plankelj iz 9. b, Pia Brusnjak iz 9. a in Laura Penšek Kozmelj iz 8. a razreda.

Vsi so pokazali odlično znanje.

Najbolje pa se je uvrstila Lea Balant, na 12. mesto v državi in je s tem dosegla zlato Proteusovo priznanje. Z nekaj manj točkami pa so si srebrno Proteusovo priznanje prislužili Anže Goršek, Neli Goršek, Blaž Mežnar, Tim Jevšenak in Pia Brusnjak.

Iskrene čestitke.

Mentorica tekmovanja:

Anica Pudgar

Šolsko tekmovanje: sreda, 19. 10. 2016 ob 13. uri Učilnica: SPL 2
Trajanje tekmovanja: 45 minut
Državno tekmovanje bo v petek, 2. 12. 2016 na naši šoli.

Mentorica tekmovanja: Anica Pudgar

V sredo, 19. 10. 2016 je potekalo šolsko tekmovanje iz znanja biologije za Proteusovo priznanje.
Bronasta priznanja so osvojili:
Neli Goršek, Lea Balant, Blaž Mežnar, Laura Penšek Kozmelj, Lucija Plankelj, Anže Goršek, Pia Brusnjak, Tim Jevšenak, Jure Kotnik, Lucija Menih, Enej Žlebnik Jančič.

Iskrene čestitke!

Državnega tekmovanja, ki bo v petek, 2. decembra 2016 na naši šoli, pa se bodo udeležili naslednji učenci: Neli Goršek, Lea Balant, Blaž Mežnar, Laura Penšek Kozmelj, Lucija Plankelj, Anže Goršek, Pia Brusnjak, Tim Jevšenak in Jure Kotnik.

Želimo jim uspešne priprave in še uspešnejše reševanje nalog.

Mentorica tekmovanja: Anica Pudgar

2015/16

Tekmovanje iz biologije:

Državno tekmovanje za Proteusovo priznanje iz znanja biologije

4. 12. 2015, OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj.

V petek, 4. decembra 2015, je na naši šoli potekalo državno tekmovanje iz znanja biologije za Proteusova priznanja. Tema letošnjega tekmovanja je bila Metulji Slovenije.

Iz naše šole se je tekmovanja udeležilo 6 učencev, in sicer Hana Marija Žibert in Eva Ledinek, Neli Goršek in Anže Goršek, Metod Mazej ter Lea Balant.

Vsi so pokazali odlično znanje. Še posebej dobro pa so se odrezale Lea Balant, Neli Goršek in Hana Marija Žibert, ki so usvojile SREBRNO PROTEUSOVO PRIZNANJE.

Vsem iskrene čestitke!

mentorica Anica Pudgar

 

Šolsko tekmovanje za Proteusovo priznanje iz znanja biologije

21. oktobra je potekalo šolsko tekmovanje iz znanja biologije. Bronasto priznanje za znanje o metuljih Slovenije je osvojilo sedem učencev: Hana Marija Žibert, Eva Ledinek, Lea Balant, Jure Majcen, Metod Mazej, Neli Goršek in Anže Goršek. Šest učencev je doseglo tako dobre rezultate, da se bodo 4. decembra udeležili državnega tekmovanja, ki pa bo potekalo na naši šoli.

Ti učenci pa so: Hana Marija, Eva, Lea, Metod, Neli in Anže.

Mentorica tekmovanja, Anica Pudgar vsem čestita za dosežen uspeh. Želi vam uspešne priprave na državno tekmovanje in še uspešnejše reševanje nalog.
Šolsko tekmovanje iz biologije za Proteusovo priznanje bo v sredo, 21. 10. 2015 ob 13. uri. Tekmovanje bo potekalo v splošni učilnici in učilnici za kemijo. Seznam tekmovalcev bo visel na vratih učilnic. Tekmovanje bo trajalo 45 minut.

Mentorica tekmovanja: Anica Pudgar

2014/15

Državno tekmovanje za Proteusovo priznanje iz znanja biologije

Petek, 5. 12. 2014. Udeležijo: T. Lihteneker, H. Karič, H. M. Žibert.

Šolsko tekmovanje za Proteusovo priznanje iz znanja biologije

22. 10. 2014, Alpske rastline. Bronasto priznanje: T. Lihteneker, H. Karič, H. M. Žibert, L.  Acman.

Mentorica: Anica Pudgar

(Skupno 59 obiskov, današnjih obiskov 1)