Prijava na obvezne in neobvezne izbirne predmete 2022/23 prek eAsistenta

31. 1.-18. 2. 2022, eAsistent za starše, prijava učencev od 3. do 8. razreda na  izbirne predmete  za naslednje šolsko leto.

Opisi obveznih izbirnih predmetov 7.-9. razred:

Obvezni IP 7. razred

Obvezni IP 8. razred

Obvezni IP 9. razred

8. r. – IP Šport za zdravje in Šport za zdravje Trije Kralji (B) oz. 9. r. IP Šport za sprostitev in Šport za sprostitev Trije Kralji (B). Gre za predmeta, ki se izvajata na 2 različna načina. 1. način – celo leto na šoli, 2. način – vikend paket. Ne smete izbrati pod 1, 2 oz. 3 zaporedno oba predmeta. Upošteva se samo prvo izbrani šport.
IP Poskusi v kemiji lahko obiskujete ali v 8. r. ali v 9. r., ne morete v obeh in ga tudi ne ponudi v eA, če ste ga že obiskovali v 8. r.
1 uro oz. 2 uri obveznih izbirnih predmetov so lahko oproščeni samo tisti učenci, ki obiskujejo glasbeno šolo z javno veljavnim programom (potrdilo o vpisu).
 
 
 
Preko mobilnega telefona se rangiranja obveznih izbirnih predmetov ne da opraviti. V eAsistent se je potrebno prijaviti preko računalnika.
Na mobilnem telefonu se morate v eAsistent prijaviti preko spletnega brskalnika in ne aplikacije, nato pa boste lahko oddali prijavo na neobvezni izbirni predmet.
 
 

Obrazci neobvezni izbirni predmeti:

Neobvezni izbirni predmeti 4., 5. in 6. razred

Neobvezni izbirni predmet 4. razred POŠ Topolšica

Neobvezni izbirni predmet 7.-9. r.

Kako starši na portalu eAsistent za starše vidite odprte prijave na IP, NIP?

Obvezni izbirni predmeti: youtube

Neobvezni izbirni predmeti:  youtube

(Skupno 671 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije staršem, Izbirni predmeti. Zaznamek za trajno povezavo.