Tretješolci – noč branja 2015

Četrtek, 12. 2. 2015, 19.00. 3. r. matica, 3. in 4. r. Topolšica, 1.-3. r. Ravne.

BRATI POMENI POČETI PODVIGE.

(Tone Pavček)

DRAGI TRETJEŠOLEC!

Vabim te na noč branja na OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj. Dogodek se bo zgodil v četrtek, 12. 2. 2015, ob 19. uri , zaključil pa se bo v zgodnih jutranjih urah 13. 2. 2015.

Razredničarka

OBVEZNA »OPREMA«: vstopnica (tvoja najljubša knjiga), baterijska svetilka, pižama, spalna vreča, igrača za spanje, zobna ščetka in pasta, veliko dobre volje in zvedavosti.

Spoštovani starši!

»Noč branja« je učinkovita metoda za spodbujanje otrok k branju. Učenci v dobi odraščanja vedno manj berejo oziroma velikokrat ne berejo radi. Z nočjo branja želimo učence pritegniti k branju, jim približati knjigo in jim pokazati, kako se lahko ob knjigi odlično zabavamo in družimo.

Cilji »NOČI PRAVLJIC«:

  • Doživeti branje kot dogodek.
  • Poudariti pomen knjige za kakovostno preživljanje prostega časa.
  • Razvijanje veselja do branja ter kreativnost in kritično razmišljanje ob/po branju.
  • Družiti se.

Dobimo se pred šolo ob 18. 55. Učenci bodo imeli v času trajanja noči branja na šoli 1 obrok, in sicer večerjo (0,80€) . Obrok bo obračunan na položnici za šolsko prehrano.

V petek nato nadaljujemo s poukom, imeli bomo kulturni dan in z delom zaključili ob 11.15. Ker bomo prijetno utrujeni, imeli bomo tudi veliko prtljage, je zaželeno, da pridete po otroke ob 11. 30. Hvala!

Soglasje odrežite in oddajte razredničarki.

 SOGLASJE

Moj otrok __________________________________ se bo udeležil noči branja. Stroške dodatnega obroka bomo poravnali v določenem času.

Podpis staršev: _________________________

(Skupno 223 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Informacije staršem. Zaznamek za trajno povezavo.