Donacija

Za odpravo škode, nastale v poplavah, prejeli donacijo Modre zavarovalnice

Z ROKO V ROKI odpravljamo posledice poplave

Ko je v mesecu novembru Slovenijo prizadela naravna nesreča in je bil poplavljen večji del Slovenije, sta mesto Šoštanj in z njim naša Osnovna šola Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj utrpela veliko škodo. Posledice poplave se čutijo predvsem na področju športnih aktivnosti, saj nam je voda povsem zalila športno dvorano in igrišča pred njo.

Pri odpravljanju posledic poplave nam je z donacijo na pomoč hitro priskočila Modra zavarovalnica, ki je sredstva, namenjena nakupu novoletnih poslovnih daril, podarila naši šoli.

Prejeta sredstva bomo porabili za obnovo poplavljenega šolskega igrišča in tako že naslednjo pomlad svojim učencem omogočili izvajanje načrtovanih športnih aktivnosti na prostem.

Najmlajši učenci svoje prve športne veščine usvajajo na številnih igralih, ki jih je voda povsem poškodovala in jih bo treba zamenjati z novimi. Obnoviti bo treba tudi igrišči za odbojko in nogomet, da bodo pripravljena na spomladanske treninge starejših osnovnošolcev, da se čim bolje izkažejo na občinskih in državnih tekmovanjih, ki se jih z veseljem udeležujejo.

Modri zavarovalnici pa se še enkrat zahvaljujemo za pomoč.

mag. Majda Zaveršnik  Puc

(Skupno 33 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Naslovne novice. Zaznamek za trajno povezavo.