Mednarodno zborovsko tekmovanje “Lege Artis” Tuzla

6.-8. 6. 2019, Tuzla (BiH).

Osnovna šola Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj                                                                   

Šoštanj, 29. 3. 2019

 

Spoštovani starši.

Glede na to, da naš MPZ v zadnjem času dosega lepe  rezultate, smo se odločili, da se v letošnjem šolskem letu preizkusimo še na mednarodnem tekmovanju. V načrtu smo imeli sodelovanje na Mladinskem pevskem festivalu v Celju, vendar je  le-ta preložen na naslednje leto.  V iskanju finančno vzdržne možnosti se je ponudila priložnost prijave na mednarodno zborovsko tekmovanje “Lege Artis” , ki bo potekalo od 6. 6. do 8. 6. 2019 v Tuzli (BiH). V primeru, da bomo sprejeti na tekmovanje, bo stroške prevoza krila šola, stroške bivanja (2x polpenizon), ki bodo znašali od 50 do 73 € – odvisno od namestitve, pa bi poravnali udeleženci sami (dva obroka –  maj, junij). V primeru, da pridobimo še kakšna sponzorska sredstva, se bo drugi obrok sorazmerno zmanjšal.

Če se strinjate, da  Vaš otrok sodeluje v pripravah na tekmovanje in ste pripravljeni  poravnati omenjene stroške, Vas prosim, da to potrdite na spodnjem odrezku, katerega mi naj pevci vrnejo čim prej.

Na tekmovanju želimo biti čim bolj uspešni. Zato bodo pevci, ki ne bodo dosegali postavljenih standardov petja morali pridobiti še nekaj pevskih izkušenj in počakati na naslednjo priložnost.

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo v četrtek, 4. 4. 2019, od 17. do 19. ure na redni popoldanski govorilni uri.

Lep pozdrav

                                                                        Metka Berk

                                                                        zborovodkinja MPZ

Strinjam se, da  moj otrok______________________________

učenec / ka ______ razreda sodeluje  v pripravah na pevsko tekmovanje in na samem tekmovanju v Tuzli (6. 6 – 8. 6. 2019).

Podpis staršev: __________________________

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Tekmovanja. Zaznamek za trajno povezavo.