KD 7.-9. r.: Predstava

Torek, 8. 1. 2019, predstava »Izlet v kraljestvo zvoka«, Simfonični orkester RTV Slovenija, Gallusova dvorana Cankarjevega doma Ljubljana.

Šoštanj, 3. 1. 2019

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška  7

3325 Šoštanj

 

Spoštovani!

V okviru predvidenih dni dejavnosti  za letošnje šolsko leto bomo v torek, 8. 1. 2019, izvedli kulturni dan za učence 7. , 8. in 9. razredov. Dan bomo preživeli v Ljubljani. Vsi si bomo ogledali predstavo »Izlet v kraljestvo zvoka«, ki jo bodo za nas zvedli Simfoniki RTV Slovenija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Poleg tega si bodo učenci sedmih razredov  v Narodni galeriji Slovenije ogledali stalno razstavo v okviru tematike Motivi v umetnosti: Umetnost na Slovenskem. Vmes bo čas še za malico –  iz nahrbtnika ali iz denarnice – po želji. Domov se bomo vrnili okoli 15.30. Otroci bodo imeli možnost v živo doživeti dan poln lepot, ki nam jih daje zgodovina umetnosti.

Cena prevoza je 7,39 € na učenca, vstopnica za Cankarjev dom 5 €,  voden ogled razstave pa 3€, skupaj torej 15,39 €. Znesek bo prištet na mesečni položnici za prehrano.

 

Lep pozdrav in vse dobro v letu 2019.

Metka Berk, prof.

 

Šoštanj, 3. 1. 2019

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška  7

3325 Šoštanj

Spoštovani!
V okviru predvidenih dni dejavnosti  za letošnje šolsko leto bomo v torek, 8. 1. 2019, izvedli kulturni dan za učence 7., 8. in 9. razredov. Dan bomo preživeli v Ljubljani. Vsi si bomo ogledali predstavo »Izlet v kraljestvo zvoka«, ki jo bodo za nas izvedli Simfoniki RTV Slovenija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma.

Poleg tega si bodo učenci osmega razreda Ljubljano ogledali z malo drugačne perspektive – po Ljubljanici se bodo zapeljali z ladjico in z vodenim ogledom izvedeli kaj novega o našem glavnem mestu. Vmes bo čas še za malico –  iz nahrbtnika ali iz denarnice – po želji. Domov se bomo vrnili okoli 15.30. Učenci bodo imeli možnost v živo doživeti dan, poln lepot, ki nam jih daje zgodovina umetnosti.

 

Cena prevoza je 7,39 € na učenca, vstopnica za Cankarjev dom 5 €, vožnja po Ljubljanici pa 5 €; skupaj torej 17,39 €. Znesek boste poravnali s položnico.

 

Lep pozdrav in vse dobro v letu 2019.

Metka Berk, prof.

Šoštanj, 3. 1. 2019

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška  7

3325 Šoštanj

 

Spoštovani!

V okviru predvidenih dni dejavnosti  za letošnje šolsko leto bomo v torek, 8. 1. 2019, izvedli kulturni dan za učence 7. , 8. in 9. razredov. Dan bomo preživeli v Ljubljani. Vsi si bomo ogledali predstavo »Izlet v kraljestvo zvoka«, ki jo bodo za nas zvedli Simfoniki RTV Slovenija v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma. Poleg tega  bodo učenci devetih razredov obiskali še Ljubljanski grad, kjer jih bodo po gradu popeljali z doživljajskim vodenim ogledom z naslovom »Izza grajskih rešetk«. Vmes bo čas še za malico –  iz nahrbtnika ali iz denarnice – po želji. Domov se bomo vrnili okoli 15.30. Otroci bodo imeli možnost v živo doživeti dan poln lepot, ki nam jih daje zgodovina umetnosti.

Cena prevoza je 7,39 € na učenca, vstopnica za Cankarjev dom 5 €, vodeni ogled gradu in povratna karta za vzpenjačo pa 7,5 €, skupaj torej 19,89 €. Znesek boste lahko poravnali s položnico.

 

Lep pozdrav in vse dobro v letu 2019.

Metka Berk, prof.

 

 

(Skupno 134 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.