Ekskurzija v Gradec

Petek, 5. 6. 2015, IP  POK in NEM3. Odhod 7.00.

Šoštanj, 23. april 2015

Spoštovani starši!

V petek, 5. junija 2015, bomo pri izbirnima predmetoma Poskusi v kemiji in Nemščina 3 izvedli ekskurzijo za učence, ki so pridno delali, v Gradec (cena 32 €). Ker tega dne v šoli nimajo malice in kosila, vas prosiva, da naj ima otrok s seboj kakšen sendvič, čaj ali sok, sadje, …

Ker je vreme nestanovitno, naj bo otrok primerno obut in oblečen, v nahrbtniku pa naj ima kakšen dežnik ali anorak. Odhod je predviden ob 7. uri, prihod pa v večernih urah.

Tudi tukaj bodo veljala pravila, ki se jih bodo učenci morali držati. Za uspešno vzdrževanje reda v skupini velikega števila otrok, vas prosiva, da se pred odhodom z vašim otrokom doma temeljito pogovorite. Če bi kljub temu prišlo do poroblemov z vašim otrokom, vas bomo poklicali in boste prišli ponj.

OTROK MORA IMETI S SEBOJ VELJAVNI OSEBNI DOKUMENT!

S podpisom potrdite, da otroku dovolite udeležbo na ekskurziji in da ste se z njim pogovorili o vedenju ter upoštevanju vseh dogovorov in navodil.

Hvala za razumevanje.

Učiteljici izbirnih predmetov:

Mateja Drev Sem

Marica Rožič

Dovoljujem, da se moj otrok ________ iz ____ razreda udeleži ekskurzije v Gradec.

Starši s svojim podpisom zagotavljamo, da smo se s svojim otrokom pogovorili o vedenju in s stem potrjujemo, da se zavedamo odgovornosti.

Podpis staršev: _________

 

(Skupno 28 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.