Državno posamično finale v atletiki

Koper, 5. 6. 2013, odhod 7.00.

Ekipa: Tadej Kosi, Nik Nadvežnik, Rok Bačovnik, Tim Vučina, Barbara Kladnik, Anja Mazej.

 

Mentor: Tejo Torej, prof.

REZULTATI DRŽAVNO FINALE ATLETIKA POSAMIČNO

Koper, 5.6.2013

5. 6. 2013 je bilo v Kopru še zadnje športno tekmovanje v tem šolskem letu, državno finale v atletiki posamično. Možnost nastopa si je priborilo 6 naših učencev in bili so zelo zelo uspešni. Tokrat sta se zelo izkazali učenki, saj sta obe postavili nov šolski rekord. KLADNIK Barbara je v teku na 300 m postavila nov šolski rekord s časom 43 sekund 65 stotink in osvojila 10. mesto, za MAZEJ Anjo pa je to že drugi rekord v tednu dni, izboljšala je svoj rekord v metu vortexa, ki sedaj znaša 54 metrov 87 centimetrov, osvojila je 4.mesto.

KOSI Tadej je v skoku v daljino z zaletom osvojil 2. mesto v državi in srebrno medaljo, nehvaležno a vendar odlično 4.mesto je osvojil tudi VUČINA Tim v teku na 300 m. Štafeta 4x100m v sestavi VUČINA Tim, BAČOVNIK Rok, NADVEŽNIK Nik in KOSI Tadej je s časom 48 sekund in 83 stotink osvojila 12.mesto .

Letos ste bili učenci in učenke na športnem področju, kljub poplavljeni telovadnici izjemno uspešni na športnem področju, postavili ste 9 šolskih rekordov, bili ste državni ekipni  prvaki v atletiki, Kilian ČOP je postal državni prvak v športnem plezanju, Tadej KOSI je osvojil 2.mesto v skoku v daljino z zaletom, Tim VUČINA je osvojil 4.mesto v teku na 300 m, Anja MAZEJ je osvojila 4.mesto v metu vortexa, v šolskem plesnem  festivalu so učenke Lara GORŠEK, Lara KRNEŽA, Eva HUDOURNIK, Nika KROŠEL, Danijela TODIĆ in Tajda ROBIDA ekipno osvojile odlično 4.mesto v državi.

Zaključili pa smo tudi tekmovanje za vzornega športnika in športnico šole, končni rezultat, kakor tudi novi šolski rekordi, bodo objavljeni v avli šole.

3.mesto pri učencih je osvojil Aljaž GOLOB iz 9.b

2.mesto Tim VUČINA iz 9.b

1.mesto in naziv vzornega športnika šole Tadej KOSI iz 9.c

 

 

3. mesto pri učenkah je osvojila Barbara KLADNIK iz 8.c

2. mesto Anja MAZEJ iz 7.c

1. mesto in naziv vzorne športnice šole Lara GORŠEK iz 8.a

Za vse uspehe vam iskreno čestitamo, želimo vam prijetne in dolge počitnice, nikar pa ne pozabite na aktivno preživljanje prostega časa, predvsem zunaj v naravi, na svežem zraku z vetrom v laseh.

Sončen pozdrav.

                                                                                               

UČITELJI ŠPORTNE VZGOJE     

(Skupno 29 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Atletika. Zaznamek za trajno povezavo.