ND POŠ Topolšica – Pogledam naokrog

Četrtek, 9. 6. 2022 Petek, 17. 6. 2022

Spoštovani starši!

Zaradi slabe vremenske napovedi je ekskurzija v ZOO Land v Slovenskih Konjicah, ki je bila planirana za čet, 9. 6. 2022, PRESTAVLJENA. Planiramo jo za 17. 6. 2022, o vsem pa vas točno še obvestimo.

Hvala za razumevanje in lepo popoldne.

Učiteljice POŠ Topolšica

Spoštovani starši!

četrtek, 9. 6. 2022 petek, 17. 6. 2022, se bomo učenci POŠ Topolšica, skupaj z učiteljicami odpravili na ekskurzijo. Obiskali bomo ZOO Land v Slovenskih Konjicah.  Ker bomo veliko na prostem, naj bodo učenci primerno oblečeni in obuti, zaščiteni naj bodo proti soncu in klopom. V primeru slabega vremena naj imajo s seboj dežnik ali pelerino. Ker nas čaka nekaj vožnje, naj otroci, ki imajo težave s slabostjo, zjutraj vzamejo sredstvo proti slabosti. Po potrebi naj to prinesejo sabo, da ga vzamejo še ob povratku. Na ta dan v šoli NE BO malice in kosila.  Učenci naj imajo v nahrbtniku pijačo (najbolje vodo) in malico ter kakšen prigrizek. V ZOO Landu bo možno kupiti kakšno kepico sladoleda, zato lahko imajo, če želite, s seboj manjšo vsoto denarja.

 

Cena prevoza, vstopnine, vodenega ogleda je 13€ (plačilo po položnici). Odhod avtobusa izpred šole je ob 7.45, v Topolšico pred šolo pa se vrnemo okoli 13.15. Kombi bo odpeljal domov ob 13.20 (enako kot po navadi) ostali učenci pa lahko počakajo do odhoda domov v podaljšanem bivanju.

 

Pogovorite se z otroki doma o primernem vedenju na avtobusu in živalskem vrtu, saj le z upoštevanjem pravil, bomo vsi imeli prijetno in varno ekskurzijo.

Učiteljice POŠ Topolšica

(Skupno 109 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.