Ekskurzija 8. r.

Torek, 25. 9. 2018, 6.45-17.30.

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj                                                                      Šoštanj, 10. september 2018

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj

 

OBVESTILO

Spoštovani starši!

V torek, 25. septembra 2018, bomo izvedli poučno ekskurzijo za učence osmega razreda. Planirana smer je osrednja Slovenija. Odhod izpred šole bo ob 6.45. uri. Pot nas bo najprej vodila do Tehničnega muzeja v Bistri, sledil bo sprehod po Cankarjevi Vrhniki. V Ljubljani si bomo nato ogledali stari del ob Ljubljanici in se navduševali ob eksperimentiranju v Hiši eksperimentov. V popoldanskem času bomo obiskali še Botanični vrt v Ljubljani.

Predvidevamo prihod v Šoštanj okoli 17.30.

Cena na učenca je 19,23 € (vključen prevoz: 7,93 €, vstopnine po programu: 11,30 €). Prispevek MIZŠ je 4 €, prispevek Šolskega sklada pa 3 €, kar pomeni, da je končna cena za ekskurzijo: 12,23 €. Ta znesek boste poravnali s položnico za mesec september.

Vaš otrok naj bo vremenskim razmeram primerno oblečen in obut. Ker na ta dan učenci v šoli nimajo malice, naj ima otrok s seboj kakšen sendvič, sok, sadje ipd., nikakor pa ne energijskih pijač.

Vas, starše, prosimo, da se s svojim otrokom tudi vi temeljito pogovorite o obnašanju na ekskurziji, ki kot dan dejavnosti predstavlja le drugačno obliko pouka.

 

Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Razredničarke 8. razredov

Sonja Bric, prof., 8. a

Anica Pudgar, predm. učit., 8. b

Irena Rotovnik Aplinc, univ. dipl. org., 8. c

Starši z lastnim podpisom zagotavljamo, da smo se s svojim otrokom pogovorili o vedenju na poučni ekskurziji, ki bo 25. septembra 2018, in s tem potrjujemo, da se zavedamo odgovornosti.

 

Ime in priimek otroka:___________________________________, razred: 8. __

 

Podpis staršev:________________________________________

(Skupno 75 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.