Prijavnica Športna vzgoja vsak dan, 1.-3. r.

V ponedeljek, 15. 6.,  učenci 1. in 2. razredov ter 1.-3. r. POŠ Topolšica, prinesejo domov prijavnico. Izpolnjeno in podpisano prijavnico oddate razredniku ali v tajništvo šole do petka, 19. 6. 2015.  Prijavnica OŠ KARLA DESTOVNIKA-KAJUHA                                                                                                  15.06.2015

KOROŠKA 7

3325 ŠOŠTANJ

 

Spoštovani starši!

Živimo v modernem svetu, v katerem se vedno bolj zavedamo, kako pomembno za otroka je, še posebej v obdobju odraščanja, gibanje oz. športna aktivnost. Zato smo se na Osnovni šoli KDK Šoštanj odločili za projekt “ŠPORTNA VZGOJA VSAK DAN”.

Celoten projekt “Športna vzgoja vsak dan” je zasnovan kot strokovno načrtovana dodatna ponudba športne vzgoje (dve uri tedensko). Mišljen je kot protiutež današnjemu načinu “sedečega” življenja, ni pa namenjen v današnjem času pretirani skrbi za tekmovalen oziroma vrhunski šport. Vseeno pa obstaja možnost, da prav ta program odkrije kakšnega prihodnjega vrhunskega športnika. Program je torej namenjen tistima dvema izsekoma športa, ki sta dejansko prava kazalca športne kulture posameznika, družine ali cele nacije, to je športni vzgoji in športnemu razvedrilu.

Program je zasnovan tako, da motivira vse otroke, tudi gibalno manj sposobne. Osnovna značilnost je vsakodnevna ura športne vzgoje. Tako imajo udeleženci programa dodatno uro športne vzgoje, v dneh (dva dni na teden), ko na urniku nimajo redne ure športne vzgoje.

Strokovni program izvedbe dodatnih ur športne vzgoje izvajajo profesorji športne vzgoje,

po pouku v šolski telovadnici, oziroma v primeru lepega vremena na šolskem športnem igrišču.

Zaradi same organizacije dela in sestavljanja urnika za šolsko leto 2015/2016 vas prosimo, da se skupaj z otrokom odločite o vključitvi v ta projekt. Mesečni strošek je 10 EUR (2 dodatni uri tedensko).

Če se boste za projekt odločili, vas prosimo, da izpolnjene in podpisane liste oddate razredniku vašega otroka, ali v tajništvo šole.

 

Hvala in lep pozdrav!                                                                        Ravnateljica:

mag. Majda Zaveršnik Puc

 

Prosimo, da obkrožite in s podpisom potrdite vašo odločitev.

 

– DA    Želim, da se moj otrok ________________________, učenec ____ razreda,

v šolskem letu 2015/2016 vključi v projekt ŠVZ vsak dan.

Podpis staršev:

(Skupno 70 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije staršem, Urniki. Zaznamek za trajno povezavo.