Zimski športni dan 7.-9. r.

SDPohodKope11_2_2015SBKope. Deli na dva dneva. Sreda, 11. 2. 2015, 7. r. in 8. a in 8. b. Četrtek: 8. c in 8. d ter 9. r.

Zaradi težav pri spremstvu strokovno usposobljenih učiteljev za smučanje, smo se odločili, da zimski športni dan na Kopah izvedemo v dveh dneh in sicer:

v sredo, 11.2.2015 za 7. razrede, 8. a in 8. b

v četrtek, 12. 2.2015 za 8. c, 8. d in 9.razrede

Tisti učenci iz 8. a in 8. b razreda, ki pišejo v sredo tekmovanje iz fizike, so v sredo pri pouku, na športni dan gredo v četrtek. Odhod avtobusov na Kope bo ob 7.45, pred šolo pa se vrnemo nazaj okrog 14.00. Kosila za tiste, ki so na športnem dnevu ta dan ni, malico vzamemo s sabo. Predvsem se pohodniki primerno obujte in oblecite, kajti na Kopah je veliko snega. Vremenska napoved kaže sonce. Na vidiku pa so tudi že zimske počitnice, HURA!

Aktiv športnih pedagogov

 

OŠ KDK ŠOŠTANJ                                                                                     Šoštanj, 2. 2. 2015

Spoštovani!

V sredo, 11.2.2015, pripravljamo športni dan z zimsko tematiko za učence 7. 8. in 9. razredov. Aktivnosti se bodo izvajale na Kopah. Skupaj z otrokom se lahko odločite med:   (ustrezno obkrožite!)

1. SMUČANJE IN BORDANJE NA KOPAH (samo za samostojne smučarje in borderje); cena je 17 EUR (karta+prevoz), odhod ob 7.45 izpred šole, povratek ob 14.00 – 14.30 ure pred šolo.

2. ZIMSKI POHOD NA KOPAH ( Grmovškov dom,Ribniška koča, Grmovškov dom).

Cena avtobusnega prevoza je 7 EUR. Odhod ob 7.45 uri izpred šole, povratek ob 14.00 – 14.30 ure pred šolo.

Za smučanje in bordanje naj se prijavijo le učenci, ki so sposobni samostojnega smučanja ter uporabe vlečnic in sedežnic. Za učence do 14 leta je obvezna smučarska čelada, priporočamo pa jo tudi vsem ostalim. Pri smučanju bomo poskrbeli za varno in organizirano smučanje, spremljevalci bodo učitelji naše šole po potrebi pa tudi zunanji sodelavci ( učitelji smučanja). Za zimski pohod naj bodo učenci primerno oblečeni in obuti.

Prosimo, da učenci denar za aktivnosti prinesejo do četrtka, 5.2.2015 (zaradi pravočasne rezervacije avtobusov). Denar in podpisano soglasje za smučanje prinesejo učenci v kabinet športne vzgoje, za zimski pohod pa svojim razrednikom.

Vodstvo šole in aktiv športnih pedagogov vam želi prijeten zimski športni dan.

Ravnateljica:

mag. Majda Zaversnik Puc

______________________________________________________________

SOGLASJE

Ime in priimek učenca: ___________________________

Podpis staršev: __________________________________

Ravnateljica:

      mag. Majda Zaversnik Puc l.r.

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.