Intenzivne pevske vaje MPZ 2013/14

Center CŠOD Breženka v Fiesi, od petka, 10. 1. 2014, do nedelje, 12. 1. 2014. Zbor 7.30 železniška postaja Šoštanj (odhod vlaka 7.40), vrnitev 19.30 parkirišče pred šolo.

Pevci potrebujejo: posteljnino, udobna oblačila, pribor za osebno higieno, kartico zdravstvenega zavarovanja, zborovsko mapo. 

 

Osnovna šola Karel Destovnik-Kajuh Šoštanj

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj                                                                   Šoštanj, 27. 11. 2013

 

Spoštovani starši!

Tudi v letošnjem šolskem letu bomo za pevce MPZ  organizirali INTENZIVNE PEVSKE VAJE. Izvedli jih bomo v centru CŠOD Breženka v Fiesi (www.csod.si) in sicer v času od petka, 10. 1. 2014, do nedelje, 12. 1. 2014.

Cena znaša 59,52 € na osebo. Delno se bodo stroški krili z izkupičkom od prodaje koledarjev.  Preostali znesek boste lahko poravnali v dveh obrokih (decembra 30 €, januara pa ostalo – višina zneska bo odvisna od količine zbranega denarja s prodajo koledarjev) s plačilom po položnici.

V ponudbo je vključen prevoz (vlak, avtobus), vikend paket v domu Breženka (razširjeni polni penzion). Poskrbeli bomo tudi za večerno animacijo. Učence bomo spremljale učiteljice  spremljevalke in zborovodkinja, ki bomo poskrbele za  varnost otrok, organizacijo dela in urnik aktivnosti.

Zaradi rezervacije prijave Vas prosim, da izpolnite spodnji del tega obvestila, pevci pa mi ga naj vrnejo do ponedeljka, 2. 12. 2013.

Prijazen pozdrav.

Metka Berk

zborovodkinja MPZ

 

Moj otrok,________________________________, učenec / ka ______ razreda

SE BO UDELEŽIL(A) / SE NE BO UDELEŽIL(A)  (ustrezno obkrožite) intenzivnih pevskih vaj.

Podpis staršev: __________________________

(Skupno 41 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.