Regijsko tekmovanje RoboFEST

Elektro in računalniška šola, MIC, petek, 12. 4. 2013, 10.00-13.00, regijsko tekmovanje RoboFEST za osnovnošolce in dijake.

Udeleženci: Jan Ostervuh, Jure Lampreht, Mario Čuden, Matic Kugonič, Boris Pirečnik, David Dejmon Šturm, Gregor Klinc, Žiga Kugonič, Andrej Poprijan.

Na robotskem tekmovanju so med osnovnošolci dosegli 1. mesto: Gregor Klinc, Boris Pirečnik in Žiga Kugonič. Ekipa se bo udeležila državnega tekmovanja, ki bo v Mariboru.

Mentorica: Danica Verdev, predm. učit.

 

SLOVENSKA LIGA KONSTRUKTORJEV MOBILNIH ROBOTOV

V VOŽNJI PO LABIRINTU

Na Elektro in računalniški šoli na MIC-u bo potekalo v petek, 12. aprila 2013, od 10.00 do 13.00 ure regijsko tekmovanje RoboFEST za osnovnošolce in dijake.

Na njem sodelujejo tudi naši učenci, ki obiskujejo izbirni predmet Elektronika z robotiko in Robotika v tehniki. Učenci tekmujejo v  kategoriji RoboSLED z roboti, kateri sledijo črti in RoboREŠEVALEC, kjer roboti rešujejo zastavljene probleme.

Najuspešnejši učenci se bodo udeležili državnega tekmovanja LEGOBUM v Mariboru

Tekmovalci naše šole so:

ROBOSLED:

  • Jan Ostervuh 
  • Jure Lampreht
  • Mario Čuden 
  • Matic Kugonič
  • Boris Pirečnik 
  • Dejmon David Šturm 

ROBOREŠEVALEC:

Gregor Klinc, Boris Pirečnik, Žiga Kugonič

Matic Kugonič, Andrej Poprijan, Dejmon David Šturm

Učenci so 1. šolsko uro še pri pouku ter 15 minut 2. ure.

 Ob 8.50 uri odidejo iz razredov, si v jedilnici vzamejo malico s seboj ter v garderobi počakajo učiteljico Marijo Podvratnik, ki jih spremlja na tekmovanje. Skupaj gredo do glavne avtobusne postaje, kjer počakajo lokalni avtobus, ki pelje ob 9.20 uri v Velenje.

 

Danica Verdev

(Skupno 64 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Tekmovanja. Zaznamek za trajno povezavo.