Jedilnik februar 2013

MALICA KOSILO

 

JEDILNIK ZAJTRKOV, FEBRUAR 2013

1. 2.: Kakav, beli kruh s kremnim namazom

 

4. 2.: Čokolešnik s čokoladnim prahom, mandarina

5. 2.: Mleko s polento, jabolko

6. 2.: Šipkov čaj z medom, carski praženec z rozinami

7. 2.: Kakav, mlečni kruh s kislo smetano

8. 2.: /

 

11. 2.: Mlečni zdrob s čokoladnim prahom, banana

10. 2.: Bela kava, polbeli kruh s sirnim namazom MU

13. 2.: Mlečni riž s čokoladnim prahom, jabolko

14. 2.: Zeliščni čaj z medom,  graham kruh s pašteto in kislo kumaro

15. 2.: Sadni čaj z medom, polbeli kruh z margarino in marmelado

 

18. 2.–22. 2: ZIMSKE POČITNICE

 

25. 2.: Bela kava, koruzni kruh s pečeno jajčko

26. 2.: Šipkov čaj z limono, rženi kruh s tunino in svežo papriko

27. 2.: Mlečna juha s krpicami, jabolko

28. 2.: Planinski čaj z medom, ovseni kruh s surovim maslom in medom

 

 

JEDILNIK MALIC, FEBRUAR 2013 

1. 2.: Jagodni sok, pica

 

4. 2.: Kakav (domače mleko), koruzni kruh s kremnim namazom in kislo smetano, ananas

5. 2.: Sadni čaj z limono, ajdov kruh s sirnim namazom MU Vita, mandarina

6. 2.: Planinski čaj z BIO medom, štručka hot dog s hrenovko, gorčico in kečapom

7. 2.: Sadni jogurt, temni rogljič z dietno marmelado

8. 2.: /

 

11. 2.: Sadni čaj z limono, polnozrnati kruh z mesno korenčkovim namazom, jabolko

12. 2.: Kakav (domače mleko), krof z vanilijevo kremo, klementina

13. 2.: Bela kava (domače mleko), mlečni kruh s surovim maslom in jagodno marmelado

14. 2.: Mleko – domače, Valentinovo srce, naši

15. 2.: Hibiskus čaj z BIO medom, graham bombeta s sojinim polpetom, solato, gorčico in kečapom

 

18. 2.–22. 2.: ZIMSKE POČITNICE

 

25. 2.: Planinski čaj BIO z medom, ovseni kruh s piščančjo pašteto Junior in kislimi kumaricami,  grozdje

26. 2.: Probiotični sadni jogurt EGO, črni kruh z jajčnim namazom, hruška

27. 2.: Sadni čaj z limono, bučni kruh s puranjo salamo, sirom in paradižnikom

28. 2.: Zeliščni čaj z BIO medom, rženi kruh s tunino in črno redkvijo, mandarina

 

 

JEDILNIK KOSIL, FEBRUAR 2013 

1. 2.: Piščančji paprikaš, testenine svedrci, zelena solata s koruzo, sok Nekti

4. 2.: Cvetačna juha, špageti s haše omako, nariban sir, zelena solata z rdečo peso, sok Nekti

5. 2.: Jota s kislim zeljem in vratovino, jagodni cmoki, kompot

6. 2.: Gobova juha, ocvrte ribje palčke, maslen krompir, zelena solata s koruzo, sok Nekti

7. 2.: Kostna juha z ribano kašo, puranji zrezek v smetanovi omaki, tortelini in svaljki, zelena solata z zeljem, malinovec

8. 2.: /

 

11. 2.: Mesne kroglice v paradižnikovi omaki, pire krompir, sadna kupa s sladoledom in sladko smetano

12. 2.: Pasulj s kranjsko klobaso, polnozrnata žemlja, skutina pita, sok

13. 2.: Zdrobova juha, ocvrti lignji, tatarska omaka, pečen krompir, zelena solata s stročjim fižolom, sok Nekti

14. 2.: Korenčkova juha, musaka s širokimi rezanci, rdeče zelje s krompirjem, puding s sokom

15. 2.: Brokoli juha, goveji EKO zrezek z gobicami, kruhovi cmoki, zelena solata z jajčko, sok

 

18. 2.–22. 2.: ZIMSKE POČITNICE

 

25. 2.: Špargljeva juha, ocvrt piščanec, dušen riž z zelenjavo, zelena solata z rdečo peso, sok

26. 2.: Zelenjavna enolončnica, kokosovo pecivo z kislo smetano in čokoladnim prelivom, kompot

27. 2.: Fižolova juha, svinjska pečenka, zabeljeni mlinci, kitajsko zelje s krompirjem, jogurtov napitek z višnjami

28. 2.: Goveja juha z rezanci, kuhana EKO govedina, kremna špinača, pire krompir, sok

 

Opomba: Če na tržišču ne bo določenega živila, bomo spremenili jedilnik.

                                                                                                Vodja šolske prehrane:

                                                                                                Danica Švarc

(Skupno 50 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Jedilniki. Zaznamek za trajno povezavo.