Mini olimpijada 2012/13

 MINI OLIMPIJADA – IGRE PRIJATELJSTVA 29. 9. 2012

 

Sodelovali so učenci prve triade osnovnih šol: OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj, OŠ Mozirje, OŠ Nazarje, OŠ Livada Velenje, OŠ Rečica ob Savinji.
Organizator: OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj v sodelovanju z OKS Velenje.
Olimpijski moto – POMEMBNO JE SODELOVATI NE VEDNO ZMAGATI.


 

 

 

 

 

 

 

MINI OTROŠKA OLIMPIADA: 5 šol, 5 občin
Sobota, 29. septembra, je bila za učence prve triade obarvana športno. V Šoštanju na nogometnem igrišču pri Vili Široko so se zbrali učenci od 1. do 3. razreda, razredniki, ravnatelji, starši in gostje na MINI OTROŠKI OLIMPIADI, na kateri so sodelovali učenci iz 5 osnovnih šol: OŠ Livada Velenje, OŠ Mozirje, OŠ Nazarje, OŠ Rečica ob Savinji in OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj, ki je bila tudi organizatorica prireditve v sodelovanju z Olimpijskim komitejem Slovenije – regijsko pisarno Velenje.
Slovesnost ob olimpijski zastavi, olimpijski bakli in himni sta s svojim obiskom podkrepila tudi naša olimpijka Brigita Langerholc Žager in Bojan Jurovič, član Slovenske olimpijske akademije.
Učenci so svojo športno energijo prikazali na petih postajah. Ob lepem vremenu je bil to prav gotovo nepozaben spektakel tako za učence, gledalce in šolo organizatorico.
Hvala vsem, ki ste kakor koli pomagali, da je ta prireditev uspela, posebno pa še  Nogometnemu klubu Šoštanj, Toniju Reharju in Katji Geršak, ki sta povezovala in usmerjala dejavnosti, Jožefu Kavtičniku, pobudniku te športne prireditve v naši regiji, ravnateljem sodelujočih šol in seveda športnemu aktivu OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj.

                                                                        mag. Majda Zaveršnik Puc,
                                                                                    ravnateljica

 

(Skupno 46 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.