Atletika državno finale, 7. festival športa mladih

Prvak

Sreda, 8. 6. 2016, Stadion Bonifika Koper. Odhod 7.30, prihod 20.00. 1. mesto Tomaž Turinek.

6 naših učencev: TURINEK Tomaž, GORŠEK Neli, TERČEK Tim, PIRNAT Klara, DOBRILA Timotej in TURINEK Sebastjan  si je z odličnimi rezultati na področnem tekmovanju, 30. 5. 2016 v Velenju, priborilo uvrstitev na POSAMIČNO DRŽAVNO FINALE V ATLETIKI, ki je bilo 8. 6. 2016 v Kopru. TERČEK Tim je osvojil 21. mesto v državi v teku na 300 m starejši učenci, DOBRILA Timotej 18. mesto in TURINEK Sebastjan 16. mesto v teku na 600 m mlajši dečki, PIRNAT Klara 15. mesto v teku na 300 m starejše deklice, GORŠEK Neli 10. mesto v skoku v višino in imamo tudi

državnega prvaka z zlato medaljo v teku na 300 m mlajši dečki, ki je v Kopru tekel tudi svoj osebni rekord,  to je TURINEK Tomaž.

V Kopru pa je bilo ta dan tudi državno tekmovanje v judu, naša šola je imela tudi tam svojega predstavnika, Miha CIGLAR iz 8. c je osvojil odlično 3. mesto v državi in bronasto medaljo.

Vsem nastopajočim, še posebej pa udeležencem državnega finala, ki so v državnem merilu uspešno zastopali našo šolo, iskrene čestitke.

AKTIV ŠPORTNIH PEDAGOGOV

Ekipa: Klara Pirnat, Neli Goršek, Tim Terček, Tomaž Turinek, Sebastjan Turinek, Timotej Dobrila. Državne prvakinje v odbojki: Pia Brusnjak, Neli Goršek, Hanna Karič, Pika Kretič, Ela Medved, Teja Spital, Brina Stropnik, Lucija Menih, Lidija Podvratnik, Ana Žigon.

(Skupno 233 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Atletika. Zaznamek za trajno povezavo.