Zaključek projekta »Odpadek naj ne bo samo odpadek«

projekt Odpadek 6_6_2016APPonedeljek, 6. 6. 2016, 10.30, Vila Rožle Velenje.

V ponedeljek, 6. junija,  so se šestošolci udeležili prireditve ob zaključku projekta »ODPADEK NAJ NE BO SAMO ODPADEK«.

Letos so učenci iz odpadnega lesa izdelali okvirje za slike, pručke, stole, mizice, deske za rezanje, stojala za rože, igrače, ptičje hišice ipd.

Šestošolci občin Velenje, Šmartnega ob Paki in Šoštanja so naredili preko 100 izdelkov. Konkurenca je bila močna. Učenci naše šole so se zelo potrudili. Komisija je bila postavljena pred težko nalogo. Pri ocenjevanju je upoštevala umetniški vtis, uporabnost, inovativnost in obliko. Odločitev je padla.

Med nagrajene izdelke se je uvrstilo kar šest izdelkov iz naše šole. Avtorji nagrajenih izdelkov pa so: Zala Katanec, Ana Koren, Andreja Rogelšek, Maja Klančnik, Ksenja Balant in Nejc Kodrun.

Mentorica projekta, Anica Pudgar, učencem čestita za dosežen uspeh in jim želi, da bo nagradni izlet lepo in nikoli pozabljeno doživetje. Zahvala pa gre tudi gospe Danici Švarc, ki je s strokovnimi nasveti učencem pomagala, da so bili  tako uspešni.

Anica Pudgar

Ob svetovnem dnevu okolja bo v prostorih MEDOBČINSKE ZVEZE PRIJATELJEV MLADINE VELENJE – VILA ROŽLE organiziran zaključek izobraževalnega projekta o ravnanju z odpadki. Prireditev bo ob 10.30 uri.
Zaključka projekta se bodo udeležili: Andreja Rogelšek, Zala Katanec, Maja Klančnik, Nejc Kodrun, Ksenja Balant in Sebastjan Turinek.

Mentorica: Anica Pudgar

(Skupno 133 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Tekmovanja. Zaznamek za trajno povezavo.