Krasitev smrečic

Krasitev smrečic na gradu

V petek, 7. 12. 2012, se nas je nekaj učencev iz 4. c razreda  z avtobusom odpeljalo na Velenjski grad. Napotili smo se z namenom, da okrasimo smrečice v barvah naše šole: rumeni, oranžni in modri.

Ko smo prišli na grad smo videli čudovit razgled  na mesto Velenje. Ob gradu so stale lepe smrečice, ki pa so čakale, da jih okrasimo. Ob smrečicah so že čakali ostali otroci iz ostalih velenjskih šol in vrtcev. Enja je izvlekla tri lističe iz košarice, na kateri je bilo oštevilčeno, katero smreko bomo krasili. Mi smo izžrebali tri listke, še za naši podružnici Topolšica in Ravne. Naši okraski so bili v barvah naše šole v obliki snežink. Po okraševanju smo bili postreženi z vročim čajem. Pridružila se nam je tudi gospa ravnateljica in skupaj smo si ogledali razstavo novoletnih voščilnic. Sledila je še podelitev za  najlepšo voščilnico. Tudi učenci iz naše šole so bili nagrajeni.  Nato nas je obiskal še dedek Mraz.

Zelo sem bila vesela, ker sem med tem dogodkom srečala veliko prijateljic iz drugih šol. Okrašene smrečice so mi bile zelo všeč in si jih bom ogledala še enkrat,  s svojo družino.

Aneja Štrigl, 4.c

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.