Pohod ml. planincev na Bukovico

Sobota, 12. 3. 2016. Zbor 8.30 pred šolo.

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Šoštanj, 8. 3. 2016

VABILO

Spoštovani planinci in starši!

V SOBOTO, 12. 3. 2016, se bomo odpravili na zimski planinski pohod – Planinski dom na Bukovici, ki je cilj izleta in se nahaja na 584 m nadmorske višine. Od doma, v bližini katerega je velik travnik, je lep razgled na del Posavskega hribovja, kjer najbolje vidimo bližnji Gozdnik, Kamnik in Hom.

Pred šolo se dobimo ob 8.30, nakar se v koloni odpeljemo do Migojnic. Tam pustimo avtomobile in se odpravimo peš preko severozahodnih pobočjih Bukovice do Planinskega doma na Bukovici. Predvidene hoje je zaradi zimskih razmer približno eno uro. Na domu se bomo lahko pogreli s toplim čajem. Po počitku se bomo vrnili v dolino po isti poti kot se bomo povzpeli.

Obuti bodite v planinske čevlje oz. zimske škornje z narebrenim podplatom. Oblečena imejte zimska oblačila, s sabo pa je priporočljivo imeti tudi čaj in sendvič.

Spomnila bi vas še na članarino za leto 2016. Le ta znaša 7 €. Lahko jo poravnate na izletu v soboto oz. od ponedeljka naprej v šoli, pri meni.

Mentorica: Mateja Čokelc

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Učenec ________________________ iz ________ razreda se bo izleta udeležil .

Št. udeležencev: ______.

                                                                                                          Podpis staršev:

(Skupno 132 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Planinci. Zaznamek za trajno povezavo.