Nagovor ravnateljice

Drage učenke in učenci, spoštovani starši!

Veliko ste se pogovarjali o higieni in kako se obnašati, da zaščitite sebe in druge pred virusi. Vsi učenci šole ste prejeli buffe, nakup pa je omogočil naš Šolski sklad. Prav tako je Občina Šoštanj poskrbela, da je vsak učenec prejel tudi dva zvezka.

Prvi šolski dan je za nami. Seznanili ste se z urniki, spoznali svoje razrednike, mogoče dobili tudi novega sošolca. Prejeli ste tudi prva  navodila, kako se bomo pripravili  na pouk  na daljavo oziroma kako bomo tudi v normalnih razmerah uporabljali spletne učilnice.

Prvega septembra je bilo vpisanih 796 učenecev. Smo velika družina, ki se mora učiti živeti skupaj. Skozi šolsko leto se bomo tako kot v preteklih letih pri pouku in razrednih urah pogovarjali, učili in upoštevali 8 krogov odličnosti, ki so pomembni za kulturo človeka in za medsebojne odnose: predanost, odgovornost, to je to, integriteta, napake vodijo k uspehu, uravnoteženost, fleksibilnost, govori z dobrim namenom.

Veliko  polemik je okoli nošenja mask. Naš cilj je, da preprečimo okužbo v šoli in da ves pouk poteka  celo leto v šoli.

Kot sem pri sprejemu učencev od 1. do 3. razreda že povedala stašem, vas prosim, da smo vsi skupaj strpni v  začetnih dneh šolskega leta, da dobimo vse informacije, da se učenci navadijo na urnike, da se vsi skupaj utirimo v tirnico, ki bo peljala šolsko leto 2020/2021.

Naj bo dobro, uspešno predvsem pa zdravo šolsko leto za vse.

mag. Majda Zaveršnik Puc, ravnateljica

(Skupno 190 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.