Razno

Spoštovani starši!

Glede na navodila NIJZ-ja, da je vstop staršem v šolo prepovedan, vas prosimo, da se starši drugošolcev in tretješolcev natančno držite napisanih ur odhoda vašega otroka iz OPB-ja, ker dežurni učitelji pred šolo hodijo samo po prvošolce. Učitelji v OPB-ju ob vaši naprej določeni uri napoti šolarja iz razreda domov.

 

Prijavnico za OPB 2.-5. r. za šolsko leto 2020/2021 so poslali razredniki 2.-4. r. na maile v sredo, 20. 5. 2020, izpolnjeno vrnite v e-obliki (pdf, foto)  razrednikom najkasneje do ponedeljka, 25. 5. 2020.

Vozni red 25. 5. 2020

Zadeva: Cepljenje HPV 6. r.

Spoštovani starši šestošolk!

V Zdravstvenem domu Šoštanj v šolskem dispanzerju vas prosijo, da pokličete in se dogovorite za drugo dozo cepljenja proti HPV virusu za vašo hčer.
Pokličite na številko, Zdravstveni dom Šoštanj, šolski dispanzer, številka 03883050.

 

Dragi devetošolci!

Na straneh Ministrtrstva za šolstvo in šport, pod Vpis v srednje šole, lahko pogledate stanje prijav na srednjih šolah kamor ste se vpisali. Na nekaterih šolah vas je več prijavljenih kot je razpisanih mest in bo morda omejitev vpisa. O postopku boste seznanjeni.

V primeru, da bi prijavo prenesli na drugo šolo, se posvetujte doma in tudi pri svetovalni službi v osnovni šoli. Navodila za prenos prijave na daljavo vam prilagam

Super, v ponedeljek se vidimo…

 

Jelka Peterlin, prof.

Na zgoraj omenjeni strani vas čaka spodnji tekst:

Kandidati za vpis v srednje šole v šolsko leto 2020/2021 so morali oddati prijavnico za vpis do 11. 5. 2020. Do 16. 6. 2020 imajo možnost, da svojo prijavo prenesejo na drugo šolo oziroma v drug izobraževalni program. To lahko storijo tudi po elektronski pošti, in sicer tako, da izpolnijo in podpišejo Izjavo za prenos prijave in jo pošljejo na elektronski naslov svetovalnega delavca oziroma svetovalne delavke srednje šole, kamor so oddali prvotno prijavnico. Z izpolnjeno in podpisano izjavo bodo namreč zaprosili svetovalnega delavca ali svetovalno delavko, da v njihovem imenu odjavi kandidata iz programa, kjer ima prijavnico, ter prijavnico posreduje na drugo šolo, kamor bi jo kandidat želel prenesti.

(Skupno 90 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije staršem, Urniki. Zaznamek za trajno povezavo.