Zimski športni dan 7.-9. r.

7. r., četrtek, 20. 2. 2020, 8. in 9. r., petek, 21. 2. 2020. Zbor za Kope ob 7.30, odhod 7.45, prihod okoli 14.15. Pohod 8. & 9. r. cerkev sv. Antona Skorno.

ZIMSKI ŠPORTNI DAN

V četrtek bo zimski športni dan za učenke in učence 7. r., v petek pa za 8. in 9. r.

Smučarji in borderji se zberemo na spodnjem parkirišču ob 7.30, odhod na Kope je ob 7.45. V smučarsko karto je všteta topla malica, s sabo vzamemo tudi šolske sendviče in vodo, pijačo na Kopah v restavraciji pa si plačate sami. V Šoštanj se vrnemo okrog 14.00 do 14.30.

Pohodniki 7. r. gremo skozi Metleče, Lajše, do POŠ Topolšice, kjer se boste v njihovi telovadnici pomerili v igrah z žogo (zato potrebujete tudi športno opremo in obutev za telovadnico), pot bomo nadaljevali skozi Florjan, Pohrastnik in Metleče do naše šole, kamor pridemo okrog 12.00 in lahko greste na kosilo.

Za pohodnike 8. r. smer pohoda Florjan-Skorno-cerkev sv. Antona-igrišče Pohrastnik ostaja smer pohoda Gaberke, Forhtenek, Ravne, nazaj do šole in na kosilo. Pohodniki se za pohod primerno obujte. v nepremočljivo obutev, saj nas bo pot vodila tudi skozi gozd.

Želimo vam obilo sprostitve in lepih trenutkov v naravi ter seveda nepozabne zimske počitnice.

ŠPORTNI PEDAGOGI

 

Šoštanj, 31. 1. 2020

denar/soglasja vrnejo do petka, 7. 2. 2020

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Spoštovani!

V četrtek t​orek, 20. 2. 2020 in petek s​redo, 21. 2. 2020, pripravljamo športni dan z zimsko tematiko za učence 7., 8. in 9. razreda. ​Aktivnosti se bodo izvajale na Kopah in v Šoštanju. ​Skupaj z otrokom se lahko odločite med več dejavnostmi (ustrezno obkrožite):

1. SMUČANJE IN BORDANJE NA KOPAH​(samo za samostojne smučarje in bordarje); cena je 22 EUR ​(​karta, kosilo in prevoz), odhod ob 7.45 izpred šole, povratek od 14.00 do 14.30 pred šolo.
2. ZIMSKI POHOD NA FORTENEK za učence 8. in 9. razreda. Odhod ob 7.45, povratek okoli 12. ure (12.05).

3. ZIMSKI POHOD DO TOPOLŠICE (šola-Metleče–Lajše–športna dvorana POŠ Topolšica–Florjan–šola) za učence 7. razreda. ​Odhod ob 7.45, povratek okoli 12. ure (12.05).

Za smučanje in bordanje naj se prijavijo le učenci, ki so sposobni samostojno smučati ter uporabljati vlečnice in sedežnice. V ceno smučarske karte je všteta tudi malica na Kopah (dunajski zrezek in pomfrit ali testenine z bolonjsko omako). S seboj dobijo tudi šolsko malico (sendvič in vodo). Za učence do 15. leta je obvezna smučarska čelada, priporočamo pa jo tudi vsem ostalim. Poskrbeli bomo za varno in organizirano smučanje, spremljevalci bodo učitelji naše šole, po potrebi pa tudi zunanji sodelavci, učitelji smučanja.

Za zimski pohod naj bodo učenci primerno oblečeni in obuti.
Prosimo, da učenci denar za smučanje in bordanje prinesejo do ​petka, 7. 2. 2020, s​aj moramo pravočasno rezervirati avtobusni prevoz. Denar in podpisano soglasje za smučanje in bordanje prinesejo učenci ​v šolsko računovodstvo,​ podpisano soglasje za zimski pohod pa oddajo svojim razrednikom.
Ko bomo dobili vse prijave, bomo razdelili razrede glede na to, ali bodo imeli športni dan v torek ali v sredo, ter vas o tem pravočasno seznanili.
Vodstvo šole in aktiv športnih pedagogov vam želi prijeten zimski športni dan.

Ravnateljica
mag. Majda Zaveršnik Puc

______________________________________________________________

SOGLASJE

Ime in priimek učenca: ___________________________

Razred: ___________________
Podpis staršev: _______________________

Ravnateljica
mag. Majda Zaveršnik Puc

(1. objava 31. januar 2020 ob 13:20)

(Skupno 451 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.