Smučarski tečaj 5. r.

5. c, 5. d, 4.-8. 3. 2019, Golte.

Osnovna šola Karla Destovnika-Kajuha

Koroška cesta 7,

Šoštanj

 

Datum: 25. 2. 2019

 

Spoštovani starši!

Bliža se datum začetka našega smučarskega tečaja na Golteh, zato bi vas radi seznanili z nekaterimi informacijami v zvezi s tem.

 

Druga skupina: – smuča od 4. 3. do 8. 3. 2019

v skupini so učenci 5. c in 5. d razreda

 

Na Golte in nazaj bodo učence spremljali učitelji, tečaj pa bodo vodili smučarski  vaditelji.

Odhod izpred šole bo  vsak dan ob 7.45, vrnitev v šolo pa do 13.00.

 

Prvi dan se zberemo ob 7.30 na parkirišču pred vhodom v telovadnico.

Učenci, ki bodo imeli šolsko smučarsko opremo, jo bodo zjutraj prevzeli v telovadnem kabinetu. Na čelado naj nalepijo nalepko s svojim imenom. Prav tako naj  označijo smuči in palice.

Oblečeni  naj bodo večplastno. Pod smučarskimi oblačili naj bodo oblačila, ki so primerna za smučanje in v katerih se bodo lažje gibali. Pod smučarskimi hlačami naj nimajo kavbojk, obvezne so dokolenke in ne kratke nogavice. Priporočljivo je tudi, da imajo vsak dan s seboj rezervne smučarske rokavice in nogavice.

 

Smuči in palice bodo vsak dan puščali na Golteh, smučarske čevlje in čelado pa bodo vsak dan odnesli domov, da se posušijo. S sabo naj nosijo pijačo in kakšen sladek priboljšek, lahko tudi malico. Šolsko malico bomo vsak dan nesli s sabo na Golte.

Učenci, ki imajo kosilo v šoli, bodo po vrnitvi šli  na kosilo. Učenci, ki so v OPB, lahko gredo po prihodu v OPB.

Otroke, ki še niso zavarovani, je smiselno, da jih zavarujete. Starši morate opozoriti razrednika na morebitne zdravstvene posebnosti otroka.

 

Zadnji dan tečaja bodo otroci imeli veliko opreme, zato vas prosimo, da jih takrat pridete iskat v šolo. V kolikor boste prišli po opremo kasneje, bo le-ta spravljena v garderobi telovadnice.

 

V primeru nejasnosti v zvezi s tečajem, se lahko oglasite pri svojem razredniku, lahko pa posredujete vprašanje tudi preko svojega otroka.

 

Lep pozdrav,

  razredničarki 5.c in 5.d razreda

(Skupno 194 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Smučarski tečaj 5. r.. Zaznamek za trajno povezavo.