Zimski ŠD 7.-9. r. – prijavnica

7. r. – sreda, 6. 2., 8. in 9. r. – četrtek, 7. 2. 2019. Smučanje/bordanje Kope; pohod 7. r. – šola/POŠ; 8. in 9. r. – Fortenek. Prijavnico/denar do petka vrniti kabinet ŠPO/razrednik. Prijavnica

ZIMSKI ŠPORTNI DAN

V sredo bo zimski športni dan za učenke in učence 7. r., v četrtek pa za 8. in 9. r. Smučarji in borderji se zberemo na spodnjem parkirišču ob 7.30, odhod na Kope je ob 7.45. V smučarsko karto je všteta topla malica, s sabo vzamemo tudi šolske sendviče in vodo. V Šoštanj se vrnemo okrog 14.00-14.30. Za pohodnike 7. r smo spremenili smer pohoda in sicer gremo skozi Metleče, Lajše, do POŠ Topolšice, kjer se boste v njihovi telovadnici pomerili v igrah z žogo (zato potrebujete tudi športno opremo in obutev za telovadnico), pot bomo nadaljevali skozi Florjan, Pohrastnik in Metleče do naše šole, kamor pridemo okrog 12.00 in lahko greste na kosilo. Za pohodnike 8. in 9. r. ostaja smer pohoda Gaberke, Forhtenek, Ravne in nazaj do šole, če bo še čas, se lahko do 12.00 tudi vi pomerite v športnih igrah v naši športni dvorani in greste potem na kosilo. Pohodniki se za pohod primerno obujte v nepremočljivo obutev, saj nas bo pot vodila tudi skozi gozd.

Želimo vam obilo sprostitve in lepih trenutkov v naravi.

  ŠPORTNI PEDAGOGI

Spoštovani!

V sredo, 6. 2. 2019, in četrtek, 7. 2. 2019, pripravljamo športni dan z zimsko tematiko za učence 7. 8. in 9. razredov.  Aktivnosti se bodo izvajale na Kopah in v Šoštanju. Skupaj z otrokom se lahko odločite med:   (ustrezno obkrožite!)

sreda, 6. 2. 2019: 7. r.

četrtek, 7. 2. 2019: 8., 9. r.

  1. SMUČANJE IN BORDANJE NA KOPAH (samo za samostojne smučarje in borderje); cena je 20 EUR (karta, prevoz, odhod ob 7.45 izpred šole, povratek ob 14.00 – 14.30 ure pred šolo.
  1. ZIMSKI POHOD NA FORTENEK ( odhod ob 7.45, povratek okoli 12.05 )

7. r.: OŠ KDK, Metleče, Lajše, POŠ Topolšica ( športne igre v telovadnici ), Florjan, Pohrastnik, Metleče, OŠ KDK. Učenci naj imajo s sabo športno opremo in obutev za telovadnico.

Za smučanje in bordanje  naj se prijavijo le učenci, ki so sposobni samostojnega smučanja ter uporabe vlečnic in sedežnic. V ceno smučarske karte je všteta tudi malica na Kopah ( dunajski in pomfri ali testenine). Za učence do 15. leta je obvezna smučarska čelada, priporočamo pa jo tudi vsem ostalim. Pri smučanju bomo poskrbeli za varno in organizirano smučanje. Spremljevalci bodo učitelji naše šole ter po potrebi tudi zunanji sodelavci ( učitelji smučanja).

Za zimski pohod naj bodo učenci primerno oblečeni in obuti.

Prosimo, da učenci denar za smučanje prinesejo do petka, 18. 1. 2019 (zaradi pravočasne rezervacije avtobusov). Denar in podpisano soglasje za smučanje/bordanje prinesejo učenci v kabinet športne vzgoje, za zimski pohod pa svojim razrednikom.

Vodstvo šole in aktiv športnih pedagogov vam želi prijeten zimski športni dan.

 

Ravnateljica:

mag. Majda Zaveršnik Puc

(Skupno 382 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.