IP POK 8. r. – strokovna ekskurzija

Četrtek, 20. 10. 2016, 10.30/20.00.

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj

Šoštanj, 3. 10. 2016

OBVESTIL0

Spoštovani starši!

V četrtek, 20. 10. 2016, bomo za učence 8. razreda, ki bodo obiskovali izbirni predmet poskusi v kemiji, organizirali obisk razstave Nikole Tesle, Fakultete za gradbeništvo in geodezijo ter Muzeja iluzij v Ljubljani.

Razstava nas bo vodila skozi življenje in delo ter vizijo Nikole Tesle, obsegala pa bo kombinacijo različnih razstavnih eksponatov: od maket in delujočih modelov Teslovih izumov do filmskih in zvočnih zapisov …

Na dnevu odprtih vrat Fakultete za gradbeništvo in geodezijo nam bodo z interaktivnimi eksperimenti predstavili programe I. stopnje, ki pokrivajo pet osnovnih študijskih smeri: gradbeništvo, geodezijo in geoinformatiko, prostorsko načrtovanje, okoljsko gradbeništvo in stavbarstvo. Čeprav je težko napovedati, kateri poklici bodo v prihodnosti najbolj iskani, pa nam je že nekaj časa znano dejstvo, da v zadnjih letih narašča predvsem povpraševanje po tehnični izobrazbi.

Obisk Ljubljane bomo zaključili z ogledom Muzeja iluzij, kjer nas bo pravo bogastvo eksponatov zagotovo pripravilo do tega, da kar ne bomo mogli verjeti svojim očem. Z zabavnimi in atraktivnimi ugankami se bomo veliko naučili o vidu, percepciji, človeških možganih in znanosti, zato bomo bolje razumeli, zakaj naše oči vidijo stvari, ki jih možgani ne razumejo.

Strošek sta vstopnici za ogled razstave Nikole Tesle, za obisk Muzeja iluzij ter prevoz. ( 9 € vstopnici in 6,50 € prevoz = 15,50 €).

V četrtek, 20. 10. 2016, ob 10.30 se bomo pred šolo »vkrcali« na avtobus in se odpeljali proti Ljubljani. Predviden povratek domov je ob 20. uri.

S podpisom potrdite, da otroku dovolite obiskati razstavo, Fakulteto za gradbeništvo in geodezijo ter Muzej iluzij v Ljubljani in da ste se z njim pogovorili o vedenju ter upoštevanju vseh dogovorov in navodil.

Hvala za razumevanje!

                                                                                                                                                                                                   Marica Rožič

     *********************************************************************************************

Dovoljujem, da moj otrok ___________________________________________________________

iz  ___________ razreda obišče in si ogleda razstavo Nikole Tesle, se udeleži Odprtega dneva na Fakulteti za gradbeništvo in geodezijo ter obišče Muzej iluzij v Ljubljani.

Starši s svojim podpisom zagotavljamo, da smo se s svojim otrokom pogovorili o vedenju, in  potrjujemo, da se zavedamo odgovornosti.

  Podpis staršev:

(Skupno 61 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.