Ekskurzije 7.-9. r.

Četrtek, 6. 10. 2016. 9. r. – TD: Moja Slovenija (Primorska); 8. r. – KD: Muzej Bistra in Hiša eksperimentov; 7. r. – ND: Gorenjska.

OŠ KARLA DESTOVNIKA-KAJUHA ŠOŠTANJ

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj

Šoštanj, 26. september 2016

OBVESTILO

Spoštovani starši!

V četrtek, 6. oktobra 2016, bomo izvedli ekskurzijo za učence devetih razredov. Smer ekskurzije je Primorska. Ogledali si bomo jamo Vilenica, se sprehodili po Krajinskem parku Strunjan (soline, laguna, klif z morjem), nazadnje pa se ustavimo še v Kopru.

Cena na učenca je 14 € in vključuje prevoz, vodenje in vse vstopnine po programu. Znesek je nižji od planiranega (19 €) zaradi sredstev, ki nam jih je za izvedbo ekskurzije namenilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport. Denar naj učenci prinesejo razrednemu blagajniku do petka, 30. 9. 2016, ko imajo razredno uro.

Otrok potrebuje veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list)!

Odhod bo ob 7.00, vračamo pa se v večernih urah (otroci vas bodo poklicali, ko bomo blizu doma). Ker na ta dan učenci v šoli nimajo malice, kosila pa tudi nismo posebej organizirali, vas prosimo, da naj ima otrok s seboj kakšen sendvič, sok, sadje…

Vreme je nestanovitno, zato naj bo otrok primerno obut in oblečen, v nahrbtniku pa naj ima dežnik ali anorak.

Tudi tukaj bodo veljala pravila, ki se jih bodo otroci morali držati. Ne smejo se oddaljiti od skupine brez izrecnega dovoljenja vodje dejavnosti ali spremljevalca, prav tako morajo spoštovati vsa pravila. V nasprotnem primeru vas bomo spremljevalci poklicali in boste morali priti iskati svojega otroka. Vse kršitve prepovedi bomo po vrnitvi obravnavali v skladu s pravilniki.

Za uspešno vzdrževanje reda v skupini velikega števila otrok, vas prosimo, da se pred odhodom z vašim otrokom doma temeljito pogovorite.

Hvala za razumevanje.

Razredničarke 9. razredov: Sabina Žnidar, 9. a

Metka Berk, 9. b

Marija Podvratnik, 9. c

_________________________________________________________________________

 

Starši otroka _____________________________________ (ime in priimek otroka) iz _______ razreda s svojim podpisom zagotavljamo, da smo se s svojim otrokom pogovorili o vedenju in s tem potrjujemo, da se zavedamo odgovornosti.

Podpis starša: ______________________________

Šoštanj, 29. 9. 2016

OŠ Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj

Koroška cesta 7

3325 Šoštanj

Spoštovani starši!

V četrtek, 6. oktobra 2016, bomo izvedli kulturni dan v obliki ekskurzije na Vrhniko in v Ljubljano.

Ogledali si bomo Tehniški muzej Slovenije v Bistri pri Vrhniki in doživeli dogodivščino v Hiši eksperimentov v Ljubljani. Sledil bo sprehod po prestolnici.

Odhod bo ob 7.00 izpred šole, vrnitev pa je predvidena okoli 16.15.

Cena ekskurzije: 18 EUR (prevoz in vstopnine ogledov z vodenjem po programu) oz. zaradi sredstev, ki jih je za izvedbo ekskurzije namenilo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport znaša cena 13 EUR.

Malica, primerna obutev in obleka, dobra volja, lepo vedenje, pa morda še nekaj dragocenega drobiža bo na poti še kako dobrodošlo.

Vas, starše, prosimo, da se s svojim otrokom pogovorite o obnašanju na ekskurziji.

Razredničarke 8. a, b, c razreda

……………………………………………………………………………………………………………

Soglasje:

Strinjam se, da se moj otrok, ________________________________, učenec 8. ____ razreda udeleži tehniškega dne v obliki ekskurzije na Vrhniko in v Ljubljano. S svojim podpisom zagotavljam, da sem se s svojim otrokom pogovoril o vedenju, in s tem podpisom potrjujem, da se zavedam odgovornosti.

Datum: ________________                          Podpis staršev: ________________

 

O B V E S T I L O

Spoštovani starši!

V četrtek, 6. oktobra 2016, bomo izvedli naravoslovni dan v obliki poučne ekskurzije na Gorenjsko.

Ogledali si bomo:

Blejski Vintgar – Bohinj (slap Savica) – Bled – Vrba (Prešernova rojstna hiša).

Odhod bo ob 8.00 izpred šole, vrnitev pa je predvidena okoli 19.30.

Cena ekskurzije: 12,70 EUR (prevoz in vstopnine ogledov po programu);

od tega se 5 EUR krije iz ostanka od ŠVN-smučanje, 5 EUR pa iz sredstev MIZŠ za ekskurzije, tako da znaša končna cena 2,70 EUR.

Vaš otrok naj bo vremenskim spremembam primerno obut in oblečen (s seboj naj ima tudi zložljiv dežnik in kakšno majico za preobleči). S seboj naj ima malico, pijačo (energijske pijače niso dovoljene!), sadje ter nekaj denarja, da si bo lahko privoščil kakšen prigrizek, spominek, razglednico…

Malico in kosilo smo za ta dan na šoli odpovedali.

Vas, starše, prosimo, da se s svojim otrokom temeljito pogovorite o obnašanju na ekskurziji.

Razredničarke 7. a, b, c razreda

(Skupno 67 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.