Prevzem otrok

OBVESTILO

Spoštovani starši!

Zakorakali smo v mesec oktober. Učenke in učenci so se v septembru spoznali s potekom organizacije pouka in dejavnosti. Zaradi situacije poteka širitve bolezni covid-19 starši še vedno ne morete vstopati v šolo, razen po predhodnem dogovoru.

V mesecu septembru so dežurni učitelji pred šolo hodili po učenke in učenec vseh razredov(od 1. do 5. razreda), ker še niso bili točno seznanjeni s potekom pouka in dejavnosti. Z mesecem oktobrom bodo dežurni učitelji hodili samo po učence 1. razredov. Starši ostalih ste morali svojim razredničarkam natančno sporočiti, kdaj spustijo otroka pred šolo oziroma gre sam domov. Če starš zamuja, lahko učenci počakajo na klopci pred šolo, kjer so tudi dežurni učitelji.

Če pride do spremembe, obvezno zapišite to v otrokovo beležko z datumom, novo uro odhoda in vašim podpisom. Otrok naj to pokaže razredničarki oziroma učiteljem, ki ga poučujejo v OPB. V izjemnih situacijah (npr. če ima starš na poti po otroka prometno nesrečo oziroma podobnih situacijah) lahko starši pokličejo tudi v tajništvo.

Otroke poskušamo na ta način naučiti tudi samostojnosti in odgovornosti.

mag. Majda Zavrešnik Puc,

ravnateljica

(Skupno 197 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije staršem. Zaznamek za trajno povezavo.