Dejavnosti 6.-10. 4. 2020 (A)

eAsistent za starše – dostopne podatke za svojega otroka uredite znotraj eAsistenta za starše. Pred prijavo vas čakajo video navodila. Na portalu eAsistent za starše imate na vrhu v rdečem opozorilu podrobna navodila, ki vas vodijo do podatkov za dostop za svojega otroka – te podatke sporočite otroku. Ko uredite prijavo za učenca in če učenec nima dostopa do E učilnice je problem mogoče brskalnik preko katerega  dostopate do spletne učilnice oz. če morda uporabljate kakšen antivirusni program ali adblocker. Na telefonu se priporoča Chrome. Učilnice se postavljajo/so postavljene od 6. do 9. razreda za nekatere predmete.

Če ne gre: dostop/pozabljeni prijavni podatki za eA  za starše urejam prek bogomira.vrckovnik@os-sostanj.si Podatki, ki jih potrebujem: razred, ImePriimek otroka, ImePriimek starša, e-naslov starša.

Vse starše od 6. do 9. razreda, ki še nimate dostopa do eAsistenta, naprošam, da najkasneje do naslednjega petka, 17. 4., razrednikom posredujete svoj eNaslov, da lahko vsem posredujemo tudi gradiva, ki niso za javno objavo. V naslednjem tednu bi rada poslala dostopne podatke za Oblak 365, ki učencem omogoča AAI dostop do Office365, Teamsov, Minecraft Education, … Vsi ti učenci vstopne podatke že imajo od 5. razreda, saj so jih rabili za opravljanje kolesarskega izpita, a 99% je prijavne podatke verjetno vrglo v smeti že junija po opravljenem izpitu, čeprav jim je bilo rečeno, da jih rabijo do 31. 8. zaključnega razreda osnovne šole. Domača organizacija je Osnovna šola Karla Destovnika-Kajuha Šoštanj. Najprej pa bodo podatke rabili za tehnični dan, Dan prometne varnosti, ki bo 22. 4. 2020, za vstop v spletno učilnico Kolesar, če bo Arnes do takrat že vklopil nazaj možnost tekmovanj. 5. razredi bodo podatke dobili takoj ko se vrnemo v šolo, skupaj naredimo 1. vpis, da bodo lahko opravili kolesarski izpit.

PON

pouk na daljavo

ND 3. d – Sistematika

TOR pouk na daljavo
SRE pouk na daljavo
ČET pouk na daljavo
PET

pouk na daljavo:

ŠD 3. r.

TD/KD 1., 2.,4., 6.-9. r. – Šege in navade velikonočnega časa

KD 1. r.: Šege in navade velikonočnega časa

KD 2. r.: Šege in navade velikonočnega časa

TD 4. r.: Šege in navade

TD 5. r. – Šivanje vrečke

TD 6. r. in KD 7: Šege in navade

KD 8. in 9. r.: Šege in navade velikonočnega časa
projekcija

KD POŠ – Lutkovno gledališče
projekcija

odredba o prepovedi zbiranja v zavodih za Vzgojo in izobraževanje

Ukrepi šole za zmanjševanje širjenja različnih okužb

Preventivni ukrepi za preprečevanje nalezljivih bolezni:

Pravilna higiena kašlja

Higiena rok

Dosegljivost svetovalne službe:

Maja A. Požegar (maja.a.pozegar@gmail.com), Skype ali Zoom: vsak dan od 10.00-11.00, sreda 18.00 – 19.00

Jelka Peterlin, (jelka.peterlin@gmail.com) Skype: vsak dan 11.00-12.00, četrtek 18.00-19.00

Več

 

(Skupno 331 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.