Za učence

Drage učenke in učenci!

 

Pred nami so tedni, ko se fizično ne bomo videvali.  Kot ste že bili obveščeni, imamo na naši spletni strani zavihek POUK NA DALJAVO, kjer bodo sproti objavljene  vsebine učne snovi za posamezne  predmete, ki jih imate na urnikih.

 

Kljub zaprtju šole  se bo pedagoško delo nadaljevalo v obliki izvajanja pouka na daljavo. Od vas pričakujemo, da boste odgovorno opravljali šolske obveznosti od doma- na daljavo. Od 1. do 9. razreda ste se učili pri različnih urah predmetov samostojnega dela-učenja. Na takšen način bo potekalo delo-učenje.

Učitelji vam bodo  posredovali tudi kontakte, da boste lahko kakorkoli vprašali.

 

S tem pismom se obračam tudi na vas, če slučajno kakšen sošolec nima dostopa do računalnika ali interneta, da se povežete med sabo  samo preko telefonov in si izmenjate informacije o šolski snovi. Zavedajte se, da je zelo pomembno, da si v teh trenutkih pomagate.

 

Kar pa je  najbolj pomebno, pa je, da upoštevate navodila NIJZ. Skorajda vsi imate stare starše, nekateri pa tudi  brate ali sestre z dolgotrajnimi boleznimi. Želim, da prebrodimo to epidemijo, da se boste lahko skupaj s svojimi domačimi veselili prihajajočih velikonočnih praznikov, pa 1. maja, birme in ne nazadnje tudi valete.

 

Ostajajte doma in se ne družite.

 

Prilagam tudi svoj elektronski naslov. Vesela bom vsakega  vprašanja, mogoče pa tudi pozdrava.

majda. zaversnik@guest.arnes.si

 

Pazite nase, na svoje bližnje in prijatelje ter ostanite zdravi.

 

 

mag. Majda Zaveršnik Puc,

ravnateljica

(Skupno 275 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.