Dejavnosti 16.-20. 3. 2020 (B)

Gradivo bo objavljeno v nedeljo zvečer za ponedeljek, v ponedeljek zvečer za torek, … Prosim, da se registrirate na ustrezni Rokusovi strani, da vam bo odpiralo e-učbenike, ne pisati učiteljem da linki ne delujejo, če vi prej ne uredite prijave. Za odpiranje .pdf si naložite ustrezni bralnik npr. Adobe.

Pri prenosu podatkov s spletne strani šole: ko prvič kliknete na povezavo melje v nedogled, ko v novem oknu kliknete isto povezavo odpre skoraj takoj, medtem ko v prvem še kar melje.

V eAsistentu so sporočila zaklenjena, a so vsa vidna. Vsa nova sporočila potekajo prek Komunikacije. Ker nimate vsi starši oz. vsaj eden od staršev učenca od 1.-9. razreda urejenega dostopa do eAsistenta, se vse objavlja na spletni strani. Dostop lahko uredim prek bogomira.vrckovnik@os-sostanj.si Podatki, ki jih potrebujem: razred, ImePriimek otroka, vrsta paketa, ImePriimek starša, e-naslov starša. Izpolnjeno in podpisano prijavnico učenec prinese v aprilu. Pozabljeni prijavni podatki za eA isti naslov. Odgovarjam samo za eA. Prilog ne bom odpirala. Primarno delo je objava gradiv za pouk.

Komunikacija na e-naslov ne prenese priponk. Odpirati jih je treba v eA.

PON

 pouk na daljavo

Poudarki dneva z MIZŠ

TOR  pouk na daljavo
SRE pouk na daljavo
ČET  pouk na daljavo
PET

pouk na daljavo

Na Sloveniji 1 je bil v torek 17. 3. 2020 ob 9.10 uri v Izodromu zanimiv prispevek psihologinje Bernarde Dobnik za otroke in starše, kako se spoprijemati s strahom, kako organizirati dan, dnevno rutino in kako se lahko sproščamo. Toplo priporočam vsem, ki lahko pogledajo za nazaj…
Mir in zdravje vsem… Lp Jelka

Devetošolce vpis v srednje šole naj ne skrbi, saj bodo zamaknili datume glede vpisa.
zborovsko tekmovanje EMJ v Belgiji zaradi znanih okoliščin prestavljeno na vikend od 11. do 14. septembra 2020

odredba o prepovedi zbiranja v zavodih za Vzgojo in izobraževanje

Ukrepi šole za zmanjševanje širjenja različnih okužb

Preventivni ukrepi za preprečevanje nalezljivih bolezni:

Pravilna higiena kašlja

Higiena rok

 

(Skupno 117 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.