Bazar 2019 – material, sodelovanje, dobitki, donacije

Četrtek, 28. 11. 2019. Prošnja za DONACIJE

BAZAR 2019

V četrtek, 28. novembra 2019, bo na šoli potekal tradicionalni celostni dan Praznične delavnice in popoldanski Božično-novoletni bazar.

Kot vsako leto bodo učenci dopoldan ustvarjali v različnih delavnicah, se spoznavali z novimi poklici in poskušali izdelati čim bolj koristne in uporabne izdelke, ki jih bodo popoldan ponudili obiskovalcem na bazarju v avli šole.

Pri izbiri materialov se poskušamo obnašati čim bolj ekološko. Učenci nabirajo materiale v naravi, prinesejo od doma stare kozarce za vlaganje, stare gumbe, kose odpadnega blaga, stare skodelice, kozarce, karton… Nekaj materiala za izvedbo delavnic moramo tudi kupiti.

Če imate doma kaj primernega za uporabo in reciklažo pri izvedbah delavnic, bomo tega zelo veseli. MATERIAL lahko prinesete v pisarno ge. Klementine Rednak Mežnar ali razrednim učiteljicam in učiteljem.

Če je kdo od staršev, babic, dedkov pripravljen izvesti tudi kakšno delavnico, bo SODELOVANJE zelo dobrodošlo.

Vsako leto izvedemo tudi SREČELOV, zato bomo veseli vsakega dobitka.

V priponki je tudi prošnja za DONACIJE, ker se vsi prispevki, ki se naberejo na popoldanskem bazarju, zberejo v blagajno Šolskega sklada. Upravi odbor Šolskega sklada omogoči nato vsem učenkam in učencem ogled kulturne prireditve ali finančno pripomore pri izvedbe kakšnega drugega dne dejavnosti.

 

Za kakršna koli vprašanja, ideje in nove zamisli lahko kontaktirate vodjo dneva dejavnosti go. Klementina Rednak Mežnar v njeni pisarni ali na telefonsko številko 03 898 66 08.

Skupaj stopimo z roko v roki v prihajajoči praznični čas!

(Skupno 248 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih, Informacije staršem. Zaznamek za trajno povezavo.