Zimski ŠD 7.-9. r. – prijavnica

Sreda, 6. 2., četrtek, 7. 2. 2019. Smučanje/bordanje Kope; pohod Fortenek. Prijavnico/denar do petka vrniti kabinet ŠPO/razrednik. Prijavnica

Spoštovani!

V sredo, 6. 2. 2019, in četrtek, 7. 2. 2019, pripravljamo športni dan z zimsko tematiko za učence 7. 8. in 9. razredov.  Aktivnosti se bodo izvajale na Kopah in v Šoštanju. Skupaj z otrokom se lahko odločite med:   (ustrezno obkrožite!)

  1. SMUČANJE IN BORDANJE NA KOPAH (samo za samostojne smučarje in borderje); cena je 20 EUR (karta, prevoz, odhod ob 7.45 izpred šole, povratek ob 14.00 – 14.30 ure pred šolo.
  1. ZIMSKI POHOD NA FORTENEK ( odhod ob 7.45, povratek okoli 12.05 )

Za smučanje in bordanje  naj se prijavijo le učenci, ki so sposobni samostojnega smučanja ter uporabe vlečnic in sedežnic. V ceno smučarske karte je všteta tudi malica na Kopah ( dunajski in pomfri ali testenine). Za učence do 15. leta je obvezna smučarska čelada, priporočamo pa jo tudi vsem ostalim. Pri smučanju bomo poskrbeli za varno in organizirano smučanje. Spremljevalci bodo učitelji naše šole ter po potrebi tudi zunanji sodelavci ( učitelji smučanja).

Za zimski pohod naj bodo učenci primerno oblečeni in obuti.

Prosimo, da učenci denar za smučanje prinesejo do petka, 18. 1. 2019 (zaradi pravočasne rezervacije avtobusov). Denar in podpisano soglasje za smučanje/bordanje prinesejo učenci v kabinet športne vzgoje, za zimski pohod pa svojim razrednikom.

Vodstvo šole in aktiv športnih pedagogov vam želi prijeten zimski športni dan.

 

Ravnateljica:

mag. Majda Zaveršnik Puc

(Skupno 89 obiskov, današnjih obiskov 1)
Ta vnos je bil objavljen v Informacije o aktivnostih. Zaznamek za trajno povezavo.